Houtman Transport

Houtman Transport voor al uw vervoer, van collizending tot palletvervoer door heel Nederland

Houtman Transport is uw betrouwbare partner in logistiek.
 Dat zijn wij al jaren voor onze vaste groep klanten. Zij kozen voor ons vanwege onze goede kwaliteit en expertise. En vanwege onze zeer hoge leveringsbetrouwbaarheid. Die kunnen wij garanderen door te werken met eigen materieel en eigen kundige, betrokken chauffeurs. Al het stukgoedvervoer geschiedt in eigen beheer. Dit verkleint het risico van vermissing en schade aan uw goederen. Voor collizendingen zijn wij aangesloten bij Packs.

Wij vervoeren ook lading die extra zorg behoeft. Denk aan medicijnen, kleding of zeer kwetsbare goederen. Ook voor transport van verf en lakken (ADR-gecertificeerd) bent u bij aan ons het goede adres. Wij doen dit met voertuigen waarvan de laadbakken verwarmd kunnen worden, zodat uw goederen ook in de winterperiode vorstvrij vervoerd kunnen worden.

Klantgericht èn flexibel
Wij hebben korte communicatielijnen met onze klanten. Wij zijn flexibel bij de uitvoering van al uw transport en hebben zorg voor uw product. Zodra u specifieke wensen doorgeeft, voeren wij deze snel uit. Daar kunt u van op aan; dat werkt wel zo prettig.

Duurzaam
Houtman wil een bijdrage leveren aan het realiseren van meer duurzaamheid in het transport. Omdat wij weten wat er in de branche en in de maatschappij leeft. Al in 2011 ontvingen wij de Lean and Green Award. Deze award is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en is gericht op verdere reductie van CO2-uitstoot.

In het kort; Houtman Transport

    Is een ervaren logistieke dienstverlener 
    Voor alle vervoer, van collizending tot volle wagenlading
    Met eigen pallet- en randensysteem
    Stukgoed en palletzendingen in eigen beheer
    Colli zendingen via Packs
    Snel, veilig en goedkoop
    Voor verwarmd transport
    Dagelijks afhalen en -leveren binnen 24 uur
    Voor kwetsbare producten die extra zorg behoeven
    Flexibel, korte communicatielijnen
    Met hoge leveringsbetrouwbaarheid
    Professionele aanpak van service aan uw klanten